Home Nieuws PSV denkt aan Donyell Malen en Joshua Zirkzee voor extra opties in...

PSV denkt aan Donyell Malen en Joshua Zirkzee voor extra opties in de aanval

2201
0

De datum van 31 augustus nadert met rasse schreden en dus is men op de burelen van het Philips Stadion volop in de weer met het versterken van de selectie.

Het wegvallen van Noni Madueke heeft nu eenmaal roet in het eten gegooid en dus wenst PSV aanvallende versterking naar het Philips Stadion te halen. Johan Bakayoko en Ismael Saibari voldoen zeker maar worden wellicht nog iets te licht bevonden om voorin het verschil te kunnen gaan maken.

En dus richt PSV de pijlen op aanvallers. Daarbij zijn de namen van Donyell Malen en Joshua Zirkzee gevallen. Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. Echter betreffen beide spelers geen eenvoudige transfers. Malen verruilde PSV een jaar geleden voor Borussia Dortmund voor dertig miljoen euro maar is nog geen volwaardig basisspeler. Een tijdelijke huurtransactie zou een mogelijkheid kunnen zijn.

Joshue Zirkzee was al in beeld voor de komst van Luuk de Jong en dient zich nu mogelijk opnieuw aan als optie voor de aanval. De 21-jarige spits mag vertrekken van Bayern München nadat een uitleenbeurt aan Anderlecht vorig seizoen niet het gewenste resultaat had voor de Duitsers.


Vorig artikelVele scouts op de tribune bij PSV – AS Monaco: ‘Cody Gakpo is deze miljoenen niet waard’
Volgend artikelOok VFB Stuttgart in de markt voor Malen en Zirkzee, PSV lijkt pas zaken te willen doen na Rangers tweeluik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in