Home Nieuws Dick Advocaat over op handen zijnde transfer: ‘Steven Berghuis past beter bij...

Dick Advocaat over op handen zijnde transfer: ‘Steven Berghuis past beter bij Ajax dan bij PSV’

822
0

Dick Advocaat heeft meegekregen dat naast PSV ook Ajax interesse heeft om Steven Berghuis van Feyenoord over te nemen.

Ajax meldde zich inmiddels bij Feyenoord en zover lijkt PSV nog niet te zijn. Zover bekend heeft PSV zich nog niet officieel gemeld in Rotterdam voor Berghuis maar wellicht weet John de Jong de eventuele transfer te bespoedigen nu het weet dat Ajax zich ook serieus in de strijd voor Berghuis heeft gemengd. Feit is wel dat een transfer van Berghuis naar PSV of Ajax aanstaande is.

Dick Advocaat werkte bij Feyenoord twee jaar lang met Berghuis samen en kent de buitenspeler dan ook goed. Hoe ziet Advocaat de toekomst van Berghuis? “Pikant? Het is heel pikant, maar het is vaker voorgekomen dat spelers van Ajax naar Feyenoord gingen en andersom, of naar PSV”, zegt Advocaat bij De Oranjezomer op Veronica Inside.

“Het kan natuurlijk wel allemaal. Ik denk dat ze er bij Feyenoord niet…”, aldus Advocaat, die zijn zin niet afmaakte en zich in probeerde te houden. “Het systeem van Ajax ligt hem beter dan het systeem van PSV”, denkt de oud-PSV coach. Toch denkt Advocaat dat PSV ook kans maakt op Berghuis. In het contract van Berghuis staat een vastgestelde afkoopsom van vier miljoen euro. Die geldt voor binnen- en buitenlandse clubs. “Tja, dat is niets”, zegt Advocaat. “Ik denk dat PSV in staat is om nu ook een bod te doen”, aldus Johan Derksen.


Vorig artikelSteven Berghuis en Luuk de Jong blijven belangrijke transfertargets voor PSV
Volgend artikel‘Berghuis zal zich hebben afgevraagd of hij niet beter eerder naar PSV was gegaan’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in