698
0

PSV heeft opnieuw een 4-1 nederlaag te verwerken gekregen in Europa.

Na eerdere forse nederlagen tegen Sporting Lissabon en LASK Linz was het deze keer opnieuw raak wat het aantal tegendoelpunten in een Europees duel betreft. In Thessaloniki kreeg PSV opnieuw vier tegendoelpunten om de oren nadat de club ook in Linz en Lissabon vier tegendoelpunten wist te incasseren.

Op dat vlak heeft het elftal van Roger Schmidt dus geen stappen gemaakt. Het was Eran Zahavi die in de eerste helft de trekker over had moeten halen bij een 0-1 tussenstand na zijn gescoorde penalty. De Israëliër liep alleen op de keeper af maar miste de 0-2.

PSV had verder niets te duchten van de Griekse ploeg maar dat veranderde na rust op slag. Binnen 20 minuten kreeg het elftal van Roger Schmidt vier doelpunten om de oren.

Keeper Mvogo maakte een zwakke beurt en trad weifelend op bij de tegendoelpunten maar het was uiteraard niet alleen Mvogo die schuldig was want het fanatieke en agressieve PAOK was veel feller dan het aangeslagen PSV.