Home Nieuws Rodriguez staat open voor toekomst bij PSV: ‘Als PSV zich meldt, luister...

Rodriguez staat open voor toekomst bij PSV: ‘Als PSV zich meldt, luister ik en beslis ik’

1822
0

Ricardo Rodríguez voorziet voor zichzelf een toekomst bij PSV.

De eerste maanden van de Zwitser bij PSV zijn hem goed bevallen en daarom sluit de Zwitser een langer verblijf niet uit. De Zwitserse linksback en steunpilaar van dit jongen PSV keert na zijn huurperiode in principe terug bij AC Milan, waar zijn contract nog één jaar doorloopt, maar sluit niet uit dat hij ook komend seizoen in Eindhoven te bewonderen is.

In Milaan staat men inmiddels open voor een vertrek van Rodriguez naar Eindhoven. Ondermeer het Eindhovens Dagblad en andere media denken dat de Zwitser eigenlijk te duur is voor PSV.

De Zwitser hecht echter ook waarde aan andere zaken en staat dus open voor een langer verblijf én is hij bereid om een deel van zijn salaris in te leveren. Die ingrediënten zorgen voor een mooi perspectief van de ervaren verdediger in Eindhoven. “Ik wil graag spelen, dat is duidelijk. En ik sta overal voor open. Als PSV zich meldt, luister ik naar hun voorstel. En dan beslis ik daarover.”

De 71-voudig international keert binnenkort terug naar Zwitserland maar de club bevalt Rodriguez zeer zeker. “Ik voel me hier op mijn gemak en ik heb fijne mensen leren kennen”, aldus Rodríguez, die stelt dat een langer verblijf veel voordelen zou bieden.

“Ik weet dat ik hier aan spelen toe zou kunnen komen en een belangrijke speler kan zijn voor het team. Ik breng veel eigenschappen mee waar het team behoefte aan kan hebben. Maar we hebben nog even de tijd”, aldus Rodriguez tegenover PSV TV.


Vorig artikelSparta wil PSV spelers van de toekomst nog een jaar huren
Volgend artikelGaat Romero alsnog slagen bij PSV? ‘Onder Schmidt kan hij zijn borst natmaken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in