Home Nieuws Art Langeler: Zege op United niet helemaal verdiend

Art Langeler: Zege op United niet helemaal verdiend

78
0

Art Langeler steekt zijn mening niet onder stoelen of banken en heeft vaak iets zinnigs te melden. Het hoofd jeugdopleiding van PSV laat in gesprek met PSV TV zijn licht schijnen over de doorstroom van talenten.

Langeler kan het volledig begrijpen dat Phillip Cocu in de laatste voor PSV moeizame wedstrijden minder vaak een beroep doet op de diverse talenten die deel uitmaken van de eerste selectie. “Jonge gasten inpassen moet niet bij 5-0 of 6-0, maar als ze gelijk of achter staan. Dat betekent dat die jongens ook waarde hebben om de wedstrijd te beslissen. Zolang Phillip daar niet voor kiest, dan betekent dat dat de jongens het beter moet doen dan ze nu doen. Blijkbaar zijn ze nog niet goed genoeg dat de trainer overtuigd is om ze te laten spelen”, vertelt Langeler aan PSV TV.

De coach blikte ook nog terug op de gewonnen wedstrijd tegen Manchester United en Heracles van vorige week en kwam tot realistische conclusies. “Tegen United was het fantastisch. Ik vond de zege niet honderd procent verdiend, maar dat maakt in zo’n wedstrijd niet zoveel uit. Zaterdag kon je het andersom zeggen, dat Heracles als kleine club wint van PSV. Dat is op zich wel bijzonder”, aldus Langeler.


Vorig artikelPoll: de prestaties van Adam Maher..
Volgend artikelWijnaldum heeft het moeilijk in Newcastle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in