Home Nieuws Pasveer koestert vriendschap maar blijft ontevreden over kans bij PSV

Pasveer koestert vriendschap maar blijft ontevreden over kans bij PSV

51
0

Remko Pasveer is alweer enkele maanden in dienst bij Vitesse en wordt er door Voetbalprimeur op gewezen geregeld ‘na te trappen’ in de richting van zijn voormalig werkgever.

De doelman benadrukt wel dat hij niet met vervelende gevoelens is vertrokken bij PSV.

Pasveer wijst VP erop dat het geen trap na is. “Een trap na? Nee, tuurlijk niet. Ach, je kunt zeggen wat je wil, maar ik heb op dat moment niet echt een kans gehad. Die kans hoopte ik wel te krijgen. That’s it. Ik heb daar verder helemaal geen wrange gevoelens over. Iedereen die er wat van vindt, mag er wat van vinden. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij de club en ik gun het Jeroen van harte. Jeroen heeft er keihard voor gewerkt. Ik heb geprobeerd mijn kans te pakken maar bij PSV is dat niet gelukt. Desondanks heb ik wel een hele mooie tijd gehad bij deze mooie club. Het is een beetje commotie over niets

Op de vraag of hij nog nauwe contacten onderhoud met PSV mensen, benadrukt hij de warme band met Mart van den Heuvel.

“Het meest contact heb ik met teammanager Mart van den Heuvel. Tussen ons is bij PSV wel een mooie vriendschap ontstaan. Voor de wedstrijd hebben we nog wel contact gehad, maar dat gebeurt eigenlijk het hele seizoen al. Berichtjes over en weer. We wensen elkaar vaak succes. Hij stuurt bijvoorbeeld voor Europese wedstrijd van Vitesse altijd een berichtje, hij is daar heel attent in. Het is mooi dat ik aan mijn tijd bij PSV een echte vriendschap heb overgehouden. Dat is leuk.”


Vorig artikelTransfer Romero: ‘Bij de kerstborrel kregen we het te horen’
Volgend artikelThe Daily Star rept over Lozano strijd tussen Arsenal en Liverpool

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in