Home Nieuws Zwolle in conclaaf met scheidsrechter Kuipers over Jorrit Hendrix

Zwolle in conclaaf met scheidsrechter Kuipers over Jorrit Hendrix

42
0

John van ’t Schip wijst na afloop van de nederlaag tegen PSV naar de arbitrage. Björn Kuipers, die Jorrit Hendrix geen tweede gele kaart gaf, is de gebeten hond in Zwolle.

Hendrix maakte na 39 minuten een overtreding met al geel op zak, maar Kuipers hield een tweede kaart op zak. “Ik vond het een kaart”, zegt Van ’t Schip tegen de NOS. “Dat heb ik ook tegen de scheidsrechter gezegd. Ik denk dat Phillip het ook vond, want anders haalt hij hem er niet uit.”

Van ’t Schip zocht Kuipers in de rust op en kreeg een opvallend antwoord. “It was not a promising euhm… Ja, hij ging in één keer Engels praten. Nou, ik kan Engels, dus hij bedoelde denk ik dat het geen veelbelovende mogelijkheid was. Hij heeft het proberen uit te leggen, maar ik kan me er niet in vinden. Waarom hij Engels sprak? Moet je aan hem vragen.”

De PEC-trainer vond dat zijn ploeg veel meer had verdiend tegen PSV maar overdrijft het wedstrijdbeeld. “Doodzonde, want wij hebben eigenlijk totaal overheerst qua voetbal en kansen. Daar laat je het liggen. De jongens hebben het fantastisch gedaan, maar we hebben onszelf alleen niet beloond.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here