Home Nieuws Zware trainingen voor Joël Drommel: ‘Ik heb het helemaal naar mijn zin...

Zware trainingen voor Joël Drommel: ‘Ik heb het helemaal naar mijn zin hier’

1165
0

Wekenlang steggelden PSV en FC Twente over doelman Joel Drommel maar uiteindelijk werd de goalie door PSV van Twente gekocht.

In die periode beleefde de doelman uit Bussum tegelijk ook een mindere periode onder de lat. De berichtgevingen over de transfersom hielden hem soms uit zijn concentratie maar de blik kan weer op vooruit gezet worden nu Drommel doelman van PSV is. De trainingen zijn zwaar, zo laat Drommel weten tegenover ESPN.


“Het bevalt geweldig, ik heb het helemaal naar mijn zin hier. Ik ben heel goed opgevangen door de jongens. Ik woon nu ook in Eindhoven en heb heel veel zin in komend seizoen”, laat Drommel weten aan ESPN.

De nog maar 24 jarige keeper kende een mindere periode in het voorjaar door alle perikelen over zijn toekomst. En dat beïnvloedde zijn spel, geeft hij toe. “Dat was vervelend, je zag het aan mijn spel. Het zat toch niet lekker in je hoofd. Je neemt het automatisch toch mee. Ik ben superblij dat ik nu hier ben.”

Drommel geeft toe dat het er bij PSV anders aan toegaat tijdens de voorbereiding. “Het is meer lopen dan ik had verwacht, of dan ik gewend ben. Maar daar word ik alleen maar sterker en fitter van.” Tussen de lijnen verwacht de keeper weinig verschil ten opzichte van zijn tijd bij Twente. “De opstelling is wat anders, maar ik blijf gewoon mijn eigen spel spelen. Uiteindelijk moet je gewoon de ballen tegenhouden.”


Facebook Comments Box