Home Nieuws Zware blessure voor Jeroen Zoet, revalidatie tot begin 2021

Zware blessure voor Jeroen Zoet, revalidatie tot begin 2021

524
0

Het zit Jeroen Zoet niet bepaald mee de afgelopen jaren. Zijn transfer naar Spezia bracht met een forse blessure nog niet wat het zou moeten zijn.

Zijn carriere zit niet bepaald in de lift en daar komt dan ook nog een zware blessure bij. De recente blessure zorgt ervoor dat het kalenderjaar 2020 voorbij is bij Spezia. Zoet gaat voor een rentree in 2021.


Dat melden zowel De Telegraaf als het Eindhovens Dagblad. Na twee wedstrijden en zes tegendoelpunten geraakte hij geblesseerd aan zijn lies.

Zoet werd op 30 september per brancard van het veld gedragen in het duel met Udinese. Hij komt dit jaar sowieso niet meer in actie en hoopt begin volgend jaar op een rentree. De opvolger van Zoet bij Spezia keept momenteel voortreffelijk en lijkt voorlopig zeker van zijn plaats, waardoor het voor de doelman uit Veendam lastig gaat worden om weer eerste keeper te worden bij Spezia.

Spezia is bezig aan aardige opmars en goede serie. De Italiaanse promovendus bezet na zeven wedstrijden de dertiende plaats.


Facebook Comments