Home Nieuws Mourinho brengt slecht nieuws: Zware blessure Steven Bergwijn, mogelijk geen EK

Mourinho brengt slecht nieuws: Zware blessure Steven Bergwijn, mogelijk geen EK

1409
0

Het ziet er slecht uit voor Steven Bergwijn en zijn kansen op het Europese kampioenschap deze zomer.

Tottenham-coach José Mourinho had maandagavond bijzonder slecht nieuws voor Bergwijn en Ronald Koeman. Mourinho liet maandagavond, op de persconferentie voor het Champions League-duel met RB Leipzig, weten dat de 22-jarige aanvaller dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie kan komen.


De aanvaller van Tottenham Hotspur kampt met een forse blessure aan de linkerenkel. Bergwijn raakte afgelopen zondag geblesseerd tijdens de competitiewedstrijd van Tottenham tegen Burnley.

Bergwijn sloot zich pas enkele weken terug aan bij de club uit Londen en moet nu al verstek laten gaan. Er lijkt dit seizoen een vloek te rusten op de aanvallers van het Nederlands elftal en de aanvallers van Tottenham Hotspur. Na de blessures van Memphis Depay en Donyell Malen heeft het er alle schijn van dat ook Steven Bergwijn voor lange tijd is uitgeschakeld.

De website van Tottenham Hotspur omschrijft de blessure van Bergwijn als een “aanzienlijke verstuiking”. Het is nog onduidelijk hoelang hij exact is uitgeschakeld. Ook Harry Kane is langdurig geblesseerd en mede daarom werd Bergwijn van PSV naar Tottenham Hotspur getransfereerd.


Facebook Comments