Home Nieuws Zwakke beurt Roger Schmidt met extreem late wissel in blessuretijd

Zwakke beurt Roger Schmidt met extreem late wissel in blessuretijd

4429
0

Een ongewoon zwak moment van Roger Schmidt in Trondheim.

De blessuretijd was reeds aangebroken en feitelijk al bijna verstreken toen Roger Schmidt besloot om Eran Zahavi naar de kant te halen ten faveure van Noni Madueke.

De Engelsman, jong en gretig als hij is, viel met al zijn enthousiasme fel in maar moet toch ergens ook meteen gedacht hebben dat het een ogenschijnlijk kansloze invalbeurt betrof die hem ten deel viel. Enkele seconden later werd er afgefloten en was PSV deelnemer aan het hoofdtoernooi van de Europa League.

Betrof het hier een publiekswissel om Eran Zahavi te bedanken voor de eerste bewezen diensten of was het doel tijdwinst? Het laatste lijkt niet realistisch omdat de klok de 92e minuut al ver voorbij was en PSV niet met 0-1 maar 0-2 voor stond. Er viel dus weinig te verliezen in die laatste 25 seconden.

De zogenaamde publiekswissel had dus weinig om het lijf en lijkt een ‘zwak’ momentje van Roger Schmidt te zijn. Na afloop kreeg Schmidt meteen de nodige kritiek te verwerken van de heren analisten Derksen en van der Gijp. De extreem late en onnodige wissel kon op weinig sympathie van de analisten rekenen.

PSV is in ieder geval deelnemer aan de groepsfase van het Europa League toernooi en dat is en blijft een fijne als even belangrijke conclusie zo vroeg in het seizoen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here