Home Nieuws Zwak spelend PSV op koers voor titelwedstrijd tegen Ajax

Zwak spelend PSV op koers voor titelwedstrijd tegen Ajax

41
24

Voor menig PSV fan ligt een droomscenario in het verschiet. Seizoen 2017 – 2018 kan in een rechtstreeks duel tegen concurrent en rivaal Ajax beslist worden.

De complimenten na de wedstrijden tegen Feyenoord en FC Utrecht leken er voor gezorgd te hebben dat een enigszins hautain PSV niet de juiste instelling liet zien tegen Willem II.

Daaropvolgend lijkt de forse nederlaag tegen Willem II er voor gezorgd te hebben dat een onzeker en bij momenten zwak PSV de zaken nog niet op orde heeft. Phillip Cocu kondigde een offensief aan in de vorm van een ‘revanche’ maar PSV opereerde bijzonder moeizaam en twijfelachtig tegen VVV. Het spel is momenteel niet best maar de punten zijn er na 28 speelronden en dat is wat telt.

Toch ligt de ploeg van Phillip Cocu op schema om thuis tegen Ajax de landstitel binnen te halen. PSV heeft namelijk, voor wat het waard is, alles nog steeds stevig in eigen hand en kan dus nog steeds kampioen worden in dat rechtstreekse duel met Ajax op zondag 15 april.

Als PSV de komende twee Eredivisie-duels wint van respectievelijk NAC Breda  en AZ, kan de ploeg thuis de titel pakken bij een zege op Ajax. Mits Ajax ook in zijn komende twee wedstrijden (Groningen uit en Heracles thuis) zegeviert, kan het gat met nog drie speelronden te gaan groeien naar tien punten. Kortom, een droomscenario ligt op de loer voor een momenteel zwak spelend PSV.


Facebook Comments

24 REACTIES

    • Ik voorzie wel dat Ajax alles wint Frank, PSV 2x gaat verliezen (AZ en Ajax) maar alles in eigen handen blijft houden en kampioen. De rest kan de lampjes niet uit doen, hoewel wonderen de wereld nog niet uit zijn (5-0 dus)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here