Home Nieuws Zwak PSV verliest van Granada, Götze valt uit

Zwak PSV verliest van Granada, Götze valt uit

284
0

PSV zag donderdagavond meteen de eerste punten verdampen in de Europa League.

De ploeg van Roger Schmidt speelde een redelijke eerste helft maar zag tegenstander Granada steeds het betere van het spel op de mat leggen.


PSV sloot de eerste helft nog redelijk af door in blessuretijd een prima doelpunt te maken. Mario Götze vuurde een pegel de hoek in en PSV mocht gaan rusten met een 1-0 voorsprong.

Gotze bleef na rust achter in de kleedkamer met een lichte blessure en werd vervangen door Nick Viergever: PSV zag in een hele zwakke tweede helft de 1-0 voorsprong uiteindelijk verloren gaan en verloor terecht met 1-2.

De ploeg speelde in de tweede helft matig tot slecht waarbij vooral de rol van de niet fit ogende Ihattaren tot de verbeelding sprak. De jongeling speelde erg ongelukkig en was mede schuldig aan de tegenaanval waaruit de 1-2 ontstond. Slechts kleine kansjes brachten PSV in de buurt van de gelijkmaker.

Götze was in de tweede helft niet fit genoeg om verder te spelen en verklaarde zijn uitvallen. “Waarom ik niet gespeeld heb in de tweede helft? Ik heb pas zes trainingen gehad. Zondag heb ik gespeeld en komende zondag hebben we weer een wedstrijd. Ik moet dus voorzichtig zijn. Ik moet niet alleen nu fit zijn, maar het hele seizoen fit blijven. Wij konden jammer genoeg niet de tweede goal maken, waardoor zij meer vertrouwen kregen en een sterke tweede helft speelden. Maar over het algemeen genomen speelden wij helemaal geen slechte wedstrijd”, aldus Mario Gotze.


Facebook Comments