Home Nieuws ‘Zuid Amerikaanse spelers stellen geen prijs op aanwezigheid Wijnaldum bij PSG’

‘Zuid Amerikaanse spelers stellen geen prijs op aanwezigheid Wijnaldum bij PSG’

17574
0

In Frankrijk meldt het gezaghebbende sportmedium L’Équipe dat Georginio Wijnaldum het niet bijster goed naar zijn zin zou hebben bij PSG.

De reden zou een opvallende zijn want L’Équipe weet dat de Zuid-Amerikanen in de selectie van de Parijse club de aanwezigheid van Wijnaldum niet erg kunnen waarderen.

Ook Voetbal International maakte deze week melding van aanpassingsproblemen van Wijnaldum in Parijs maar dit zou meer van doen hebben met het type spel van PSG dan met de acceptatie van andere spelers richting Wijnaldum. Neymar, Ángel Di María, Kylian Mbappé en Lionel Messi zouden allen spelers zijn bij wie het spel van Wijnaldum niet echt zou passen. De dynamische middenvelder zou meer in de weg lopen dan dat hij functioneel bij het spel betrokken wordt. De conclusie van L’Équipe is een scherpe maar vooralsnog is Wijnaldum in ieder geval nog geen basisspeler in Parijs.

Voetbal International schrijft deze week over Wijnaldum: ‘Hij kan niet uitblinken omdat de rol waarin hij op zijn best is, in Parijs niet bestaat. Zo simpel is het. Als hij mag meedoen, krijgt hij een 3 of 4 als rapportcijfer en vraagt L’Équipe zich af wat er met hem aan de hand is’, stelt VI vast.

Het weekblad dient het Franse medium dan weer van repliek door te antwoorden: ‘Niets, is het antwoord. Binnen een duidelijk raamwerk is Wijnaldum een fantastische middenvelder die anderen laat excelleren. Dus als hij al iemand tegen de muur moet aandrukken, dan zijn trainer’, aldus Voetbal International over de situatie van Wijnaldum in Parijs.

Georginio Wijnaldum speelt woensdagavond met Paris Saint Germain in en tegen Leipzig en zal dan als basisspeler aan het duel in Duitsland beginnen. De blessure van Marco Verratti zorgt ervoor dat Wijnaldum weer kansen op speeltijd en een basisplaats heeft.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here