Home Nieuws Zorgen over financiële situatie Mo Ihattaren: ‘Terug naar Nederland omdat zijn moeder...

Zorgen over financiële situatie Mo Ihattaren: ‘Terug naar Nederland omdat zijn moeder ziek is geworden’

65682
0

Voetbal International toog recent naar havenstad Genua om onderzoek te doen naar de situatie rond Mo Ihattaren.

Het weekblad sprak met managers, ingewijden en clubofficials van de club uit Genua, die net als de rest van voetbalminnend Italië verbaasd is over de absentie van een jonge topvoetballer. Het niet kunnen verkrijgen van contact met de middenvelder is een gegeven wat veel verbazing weet te wekken in havenstad Genua. De voetbalgekke stad van zowel Sampdoria als Genua FC maakte nooit eerder een soortgelijk iets mee als nu rond Mo Ihattaren.

Omdat het al weken en eigenlijk maanden gonst van de geruchten rond Ihattaren, is het niet vreemd dat er weer een nieuw hoofdstuk aan wordt toegevoegd. Deze keer met een financiële insteek. Binnen de club Sampdoria en ook binnen de club Juventus ging het verhaal dat Ihattaren terug naar Nederland is gegaan, omdat zijn moeder ziek is geworden. Dit vertelt Morten Thorsby en voormalig Heerenveen speler tegenover Voetbal International. Het weekblad zelf rept over een recent familiedrama waar zelfs justitie aan te pas moest komen.

Mo Ihattaren is sinds zijn terugkeer naar Nederland onbereikbaar en zou ook regelmatig bij zijn vriendin in Tilburg zitten, valt er te lezen in het artikel van Voetbal International.

‘De mensen in zijn directe omgeving maken zich zorgen om Ihattaren en om zijn spaargeld, dat er volgens hen vlot doorheen gaat’, klinkt het. Eerder deze week werd al bekend dat zaakwaarnemer Mino Raiola geen contact meer heeft met Mo Ihattaren en naasten van de familie Ihattaren.


Vorig artikelIn Rotterdam en Amsterdam gaat het niet over blessures; blessure niet zwaarbelaste Teze is het onderzoeken waard
Volgend artikelJordan Teze minimaal drie weken geblesseerd, verdediger mist serie wedstrijden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in