Home Nieuws Zoon Mark van Bommel: ‘Ging weg bij PSV om verschillende redenen’

Zoon Mark van Bommel: ‘Ging weg bij PSV om verschillende redenen’

9252
0

De zoon van Mark van Bommel, Ruben van Bommel, is aan een stevige opmars bezig.

Ruben van Bommel heeft zich dit seizoen ontwikkeld tot een dragende speler bij MVV Maastricht, dat dit seizoen erg goed weet te presteren in de top van de Keuken Kampioen Divisie. De zoon van Mark van Bommel speelde lang in de jeugd van PSV maar vertrok in 2020 naar Maastricht.

“Ik ging weg bij PSV om verschillende redenen”, zegt hij in gesprek met Voetbalzone. “Het ontslag van mijn vader was een van de redenen. Dat was niet de belangrijkste reden, maar het heeft zeker meegespeeld. Ik was echter ook in de groei en iedere dag om zes uur ‘s ochtends met de trein van Maastricht naar Eindhoven was niet ideaal.”

De achttienjarige linksbuiten benadrukt dat hij niet hoefde uit Eindhoven, “maar de kans om bij MVV in het eerste te komen was natuurlijk veel groter en bovendien was het lekker dicht bij huis”, vertelt hij. Tot nu toe blijkt het een uitstekende keuze. Met elf doelpunten en en vier assists draait hij een uitstekend debuutseizoen bij de club uit Maastricht. Voorzichtig klinkt zijn naam bij tal van Eredivisieclubs.


Vorig artikelAugsburgs geenszins van plan Ricardo Pepi aan PSV te verkopen
Volgend artikelMet Toulouse naar de Franse bekerfinale | Is Branco van den Boomen goed genoeg voor PSV?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in