Home Nieuws Zoon Mark van Bommel en Jong PSV’ers Gloster en Ledezma op weg...

Zoon Mark van Bommel en Jong PSV’ers Gloster en Ledezma op weg naar internationale carriere

19498
0

De jeugdopleiding van PSV floreert als nooit tevoren. De Academy barst van het talent en dat betekent ook dat veel jonge spelers zich door ontwikkelen en goed genoeg blijken te zijn om het shirt van het nationale elftal te dragen.

In dat kader zijn er een zestal talenten opgeroepen voor een stage bij het Nederlands elftal voor spelers onder 16 jaar. Daartoe behoord ook de zoon van Mark van Bommel. Verder gaat het om Chahid el Allachi, Koen Jansen, Luc Netten, Niek Schiks en Sven Simons. Jesper Uneken staat op de stand-by lijst, zo meldt PSV.nl.

Hetzelfde geldt voor de internationale jeugdspelers Chris Gloster en Richard Ledezma van Jong PSV. Beide Amerikaanse talenten strijden mogelijk met USA O23 om deelname aan de Olympische Spelen.

Chris Gloster en Richard Ledezma zitten inmiddels bij de voorselectie van het team van de Verenigde Staten O23. Dat team strijdt om kwalificatie aan de Olympische Spelen in Tokio en speelt nog tegen Costa Rica, Dominicaanse Republiek en Mexico. De wedstrijden worden gespeeld in Mexico en vinden plaats op 20 maart, 23 maart en 26 maart. De definitieve selectie wordt op 2 maart bekend gemaakt, aldus PSV.nl.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here