Home Nieuws Zoet: ‘We hebben onze voorsprong van voor de winter verdubbeld’

Zoet: ‘We hebben onze voorsprong van voor de winter verdubbeld’

19
0

Jeroen Zoet keept de laatste weken niet bijzonder goed en maakt hier en daar wat foutjes. De doelman is positief gestemd want de voorsprong van voor de winter is van twee punten naar vier punten verdubbeld.

De inmiddels ervaren Zoet wil er alles aan doen om met PSV zijn vierde landstitel te veroveren. “Strijden om de titel blijft het allermooiste in onze sport”, zegt Zoet tegen het Eindhovens Dagblad. “Elke keer is het weer anders, hoewel een dosis ervaring in dit soort weken natuurlijk wel helpt.”

“Feyenoord komt nu naar ons toe en van die wedstrijd weet je dat het er thuis wat anders aan toe gaat. Dit is hoe dan ook een topper en dat merk je bijvoorbeeld aan de sfeer die onze supporters in het stadion creëren.”

Toch ziett ook Zoet dat PSV het na de winterstop iets lastiger heeft met het winnen van wedstrijden. “Dat er nu meer invliegt dan voor de winterstop valt natuurlijk niet te ontkennen. Dat hebben we goed geanalyseerd en we hebben er vertrouwen in dat het de komende weken beter gaat. Ondanks de lastige wedstrijden hebben we onze voorsprong sinds de winterstop verdubbeld en dat geeft een goed gevoel.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here