Home Nieuws Zoet oneens met Unnerstall: ‘Keeper met de minste tegengoals het beste’

Zoet oneens met Unnerstall: ‘Keeper met de minste tegengoals het beste’

46
0

Jeroen Zoet staat samen met PSV voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Zondag wacht in Amsterdam Ajax en Zoet is gebrand op een goed resultaat.

VVV-Venlo én toekomstig PSV doelman Lars Unnerstall blikte vorige week alvast indirect vooruit op de clash tussen PSV en Ajax door vragen te beantwoorden over Zoet en Onana. Op de vraag wie de beste doelman van de Eredivisie is, zette de Duitser Onana op één en zichzelf samen met Zoet op twee.

Wat beide keepers in ieder geval overeenkomen is dat ze beide geregeld te betrappen zijn op een foutje. In gesprek met Fox Sports reageerde Zoet eerst op de mening van Unnerstall. “Dat is door zijn ogen”, zegt Zoet tegen FOX Sports.

“Ik ben hier nu voor het zesde jaar keeper, ben drie keer kampioen geworden en heb Champions League gespeeld. We hebben op dit moment zestien goals tegen, dus dan denk ik dat de keeper met de minste tegengoals het op dit moment het beste doet.”

Is Zoet dan beter dan Onana? “Het is heel makkelijk als ik dat zou zeggen. Ik denk dat Onana een fantastische keeper is. Dat heeft hij al zo vaak laten zien dit seizoen bij Ajax. Zowel in de competitie als in de Champions League. Ik doe het op mijn manier. We zijn twee totaal verschillende keepers. Hij is meer explosief. Bij mij valt het allemaal niet heel erg op. Bij Onana is dat wel zo.”

“Maar hij doet het fantastisch. Mede door hem hebben ze een aantal keer punten gehaald. Dat is bij ons ook zo, door mij. We zitten denk ik allebei op een goed level.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here