Home Nieuws ‘Zoet is verder dan Cillessen’

‘Zoet is verder dan Cillessen’

9
0

Bij Rene en Willy van der Kerkhof maakt één zwaluw vaak wel zomer. Jeroen Zoet is hun ogen de onbetwiste nummer één doelman voor Oranje.

Willy van de Kerkhof is duidelijk. “Het was een onnodig gelijkspel, Oranje had veel meer verdiend. Een compliment aan de bondscoach, want er stond een goed elftal op de mat dat goed functioneerde. De blunder van Strootman was verdomd jammer, we hadden gewoon moeten winnen.”
René sluit zich daarbij aan. “Als je tegen zo’n verdedigend Zweden zoveel kansen krijgt dan is 1-1 een slecht resultaat en mag je er niet tevreden mee zijn. Al heeft Nederland zich wel van zijn goede kant laten zien. Dat het doelpunt van Bas Dost werd afgekeurd is jammer, het was een zuiver doelpunt.”

Uitblinker was volgens beide heren Wesley Sneijder. “Hij speelde voorbeeldig en nam het team echt op sleeptouw. Vincent Janssen deed het goed in de spits. Ik vond het een genoegen om naar het Nederlands elftal te kijken”, zegt Willy. Volgens hem blijft PSV’er Jeroen Zoet de vaste keeper van Oranje. “Ik denk dat hij veel verder is dan Cillessen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here