Home Nieuws Zoet en Hendrix klaar voor transfer, geruchten over vertrek Bruma zwellen aan

Zoet en Hendrix klaar voor transfer, geruchten over vertrek Bruma zwellen aan

4074
0

Wie gaat er komende weken vertrekken en wie blijft binnenboord? PSV is hot op de transfermarkt maar echt veel staat er niet te gebeuren. Zo verwacht Telesport.

Het is inmiddels wel duidelijk dat Jeroen Zoet en Jorrit Hendrix om verschillende redenen weinig toekomst bij PSV hebben. Het is tijd voor een vertrek en een mooi transfer. De supporters gunnen de twee PSV’ers een mooie toekomst en een mooie transfer. Het ideale vertrekmoment lijkt aanstaande.

Ondanks de coronacrisis hoeft PSV niet per se spelers te verkopen. De club heeft zeker verliezen maar de schade lijkt beperkt te blijven. Dat betekent geen noodzakelijke verkopen.

Alleen als er meer dan vijftien miljoen euro wordt geboden voor aanvoerder Denzel Dumfries, is PSV bereid om mee te werken. Voor Jeroen Zoet, Robbin Ruiter en Jorrit Hendrix is er sprake van belangstelling. En er zijn steeds terugkerende geruchten rond een vertrek van de Portugees Bruma. De buitenspeler kende een moeilijk eerste seizoen maar staat er in Europa nog goed op.

De Telegraaf sluit een vertrek van Bruma ook niet uit maar is meer zeker van een vertrek van Zoet en Hendrix. De Portugees blijft een fascinerende speler met ontegenzeggelijke kwaliteiten maar miste scherpte en ritme afgelopen maanden. Bruma kwam voor twaalf miljoen naar Eindhoven maar staat nog altijd in de belangstelling van grote clubs. De geruchten rond interesse van Galatasaray en Sporting Lissabon klinken veelvuldig.

Wat zou PSV willen ontvangen voor Bruma in Corona tijd? ‘Bij eventuele biedingen tussen de vijf en acht miljoen is PSV bereid om zijn verlies te pakken’, zo schrijft de Telegraaf maar dat lijkt erg onwaarschijnlijk.

De PSV pijlen zullen komende weken gericht zijn op de kwaliteiten van Dumfries, Donyell Malen, Mohamed Ihattaren, Cody Gakpo en Noni Madueke. Deze spelers vertegenwoordigen behoorlijk wat kapitaal en PSV hoopt hen dan ook te behouden. Dan is daar de interesse in spelers als Ricardo Rodríguez en Marco van Ginkel. Beide spelers hebben een verhaal maar een toekomst bij PSV is zeker niet ondenkbaar.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here