Home Nieuws Zoet en Bruma in UEFA elftal, Pröpper ontbreekt

Zoet en Bruma in UEFA elftal, Pröpper ontbreekt

10
0

Uiteraard is er alle lof voor Jeroen Zoet en Jeffrey Bruma maar als er één speler wel degelijk ook een plaatje verdient in het befaamde elftal, is het wel Davy Pröpper. De kilometervreter houdt zich behoorlijk staande op het allerhoogste podium en blinkt zelfs nog geregeld uit ook.

Jeroen Zoet en Jeffrey Bruma hebben een plaats toebedeeld gekregen in het Champions League-elftal van de week. Voor Bruma is het niet de eerste keer dat hij zich mag melden bij de beste elf spelers. Na de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen CSKA Moskou stond hij ook al in het team van de week opgesteld.
Jeroen Zoet dingt nog mee voor de prijs van speler van de week. Zoet is daarvoor genomineerd samen met Messi, Dybala en Agüero. Voor de gebroeders van de Kerkhof was het meteen een reden om Zoet tot de beste keeper van Nederland te benoemen.

Het Champions League-elftal van de week:
Zoet (PSV); Godín (Atlético), Mascherano (Barcelona), Koscielny (Arsenal), Bruma (PSV); Robben (Bayern), Silva (Man City), Iniesta (Barcelona); Messi (Barcelona), Agüero (Man City), Dybala (Juventus).


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here