Home Nieuws Zoektocht naar versterkingen in volle gang: ‘Iedereen staat er zo in bij...

Zoektocht naar versterkingen in volle gang: ‘Iedereen staat er zo in bij PSV, ik ook’

1844
0

Zonder technisch directeur tast PSV de markt af om de selectie te kunnen versterken.

Hoofd- en eindverantwoordelijke Marcel Brands neemt de honneurs waar in de zoektocht naar aanvallende versterkingen. Of het ook echt nodig is valt nog te bezien maar als het aan Ruud van Nistelrooij ligt in ieder geval wel.Van Nistelrooij benadrukt namelijk dat PSV zich nog graag wil versterken op de transfermarkt.

“Op de eerste plaats proberen we alles uit de bestaande selectie te halen wat erin zit”, begint Van Nistelrooij op zijn persconferentie voor het bekerduel met Sparta. Tegenover het Eindhovens Dagblad zegt de trainer: “We zijn ook allemaal bezig om nog iets toe te voegen. Iedereen staat er zo in bij de club. Ik ook. We hebben de maand januari daarvoor en ik benadruk dat het nodig is en dat een versterking welkom is. Dat is logisch.”

Het puntenverlies van Feyenoord en Ajax deerde van Nistelrooij geenszins. PSV moet zelf winnen, is de trainer van mening. Of het nog verzachtend werkte voor Van Nistelrooij? Het puntenverlies van Feyenoord en Ajax. “Nee, helaas niet. Die pijn blijft bij mij. Het blijft teleurstellend dat we niet gewonnen hebben, maar goed. Voor ons is het uiteraard beter dat er om ons heen ook punten verloren zijn. Dat wel”, aldus Ruud van Nistelrooij.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here