Home Nieuws Zo verwelkomt trots Union Saint-Gilloise Yorbe Vertessen | The Walk to the...

Zo verwelkomt trots Union Saint-Gilloise Yorbe Vertessen | The Walk to the Clubhouse

1496
0

Het is niet meteen de meest aantrekkelijke club van Belgie maar Yorbe Vertessen staat pal achter zijn keuze voor de Belgische nummer twee van de ranglijst.

De Jupiler Pro League kent al enkele jaren een soort van nieuwe geïntegreerde topclub die luister naar de naam Royale Union Saint-Gilloise. De club stond al een keer bijna op de drempel van aan naderende landstitel maar zover kwam het nog niet.

Desalniettemin timmert de bescheiden Belgische subtopclub aan de weg om hoger te reiken. Het gaat gepaard met vallen en opstaan maar als er zich de kans voordoet om topspelers aan te trekken, pakt men die met beide handen aan. En dus is Yorbe Vertessen de komende maanden speler van Royale Union Saint-Gilloise.

Vol trots kondigde de Jupiler League club Vertessen aan: Union SG kondigt met trots de komst van de jonge Belgische spits Yorbe Vertessen (22) aan. Yorbe komt over van PSV Eindhoven op huurbasis en blijft tot het einde van het seizoen in het Dudenpark. “Toen ik sprak met de clubleiding was ik meteen overtuigd van deze stap”, zegt Vertessen over zijn nieuwe club.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here