Home Nieuws Zo verraste PSV Fábio Silva | ‘Geheime’ komst ouders, vader Silva uit...

Zo verraste PSV Fábio Silva | ‘Geheime’ komst ouders, vader Silva uit zijn dak na late Simons goal

8033
0

Rond de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard, door PSV ternauwernood gewonnen door een enorme pegel van wie anders dan Xavi Simons, regelde de club onder ‘valse voorwendselen’ een aantal mooie herenigingen.

Een drie tal gezinnen/families werd door PSV naar het stadion gedirigeerd zonder dat de in Eindhoven woonachtige en werkende gezinsleden, waaronder Fábio Silva, dit wisten.

‘Verbonden blijven met wat belangrijk voor je is, is een van de grootste uitdagingen voor de vele tienduizenden internationals die Brainport Eindhoven rijk is. PSV en Eindhoven Airport zorgden er ook dit jaar voor dat voor sommigen van hen deze afstand weer een beetje kleiner werd’, klinkt het cryptisch over de Brainport.

Onderstaande video laat zien hoe PSV de herenigingen wist te organiseren. De vader van Fábio Silva, zelf oud-spits en voormalig tegenstander van Ruud van Nistelrooij, was getuige zijn sprong in de lucht, in ieder geval enorm blij dat PSV de winnende wist te maken in de slotminuten tegen Fortuna Sittard.


Vorig artikelNa niet realistische kandidatuur zegt Aad de Mos: ‘José Mourinho past helemaal niet bij PSV’
Volgend artikelPSV met Bosz stukje dichterbij nieuwe landstitel: ‘Bosz wil met PSV Champions League in en titel pakken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in