Home Nieuws Zo leefde Joël Drommel toe naar PSV – FC Twente: ‘Joël wilde...

Zo leefde Joël Drommel toe naar PSV – FC Twente: ‘Joël wilde de opstelling van ons weten’

483
0

Joël Drommel wist met PSV de punten in Eindhoven te houden door FC Twente met 5-2 te verslaan. Drommel was al dagen bezig met de wedstrijd en dat uitte zich ondermeer in telefoontjes over en weer met FC Twente spelers.

Lars Unnerstall kon zaterdag door een blessure niet in actie komen in het Philips Stadion en dus werd de tweede keeper van stal gehaald. Vrijdagavond werd de beoogde eerste keeper van FC Twente voor het duel in Eindhoven gebeld door zijn vriend Drommel, die meer wilde weten over hoe FC Twente in Eindhoven voor de dag zou komen.

De Lange zegt daarover: “Zoals wij met hun opstelling bezig zijn, waren zij dat ook met die van ons. Joël wilde de opstelling van ons weten, maar ik zei hem dat ik dat niet mocht zeggen”, vertelt de doelman, die dus ook niet mocht zeggen dat hij onder de lat stond. “Joël wist het vlak voor de wedstrijd pas. Natuurlijk was dat best lastig, want je wilt het van de daken schreeuwen, maar het moest”, aldus de tweede doelman van FC Twente De Lange.

Drommel moest twee tegendoelpunten incasseren en zijn vriend De Lange maar liefst vijf tegendoelpunten. Na afloop was er opnieuw contact. “Joël zei dat hij trots op me was. Vorig jaar zeiden we gekscherend tegen elkaar dat het wel heel mooi zou zijn als we tegen elkaar zouden spelen en dan uitgerekend in deze wedstrijd mag ik mijn debuut maken”, besluit De Lang in TC Tubantia.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here