Home Nieuws Zo groot is Van Nistelrooij in Europa: United fan vraagt om ontslag...

Zo groot is Van Nistelrooij in Europa: United fan vraagt om ontslag Ten Hag | ‘Who is Arne Slot?’

2929
1

De Europese voetbalkranten staan er vol van. Ruud van Nistelrooij is een vrij man na zijn totaal onverwachte vertrek bij PSV.

Het nieuws rond zijn vertrek raasde als een windhoos door Europa heen. Van Belgie tot Spanje en van Frankrijk tot Italie: overal waren er berichtgevingen over het plotselinge vertrek van de talentvolle trainer bij PSV. Ruud van Nistelrooij is een groot uithangbord in het Europese maar ook mondiale voetbal. In de Premier League is Ruud van Nistelrooij groter dan groot en zingt zijn naam rond bij vrijwel iedere club.

PSV kan helaas geen gebruik meer maken van zijn expertise en ervaring, zijn gedrevenheid en zijn talenten. En dus wordt er ook door geheel Europa meteen gespeculeerd over de toekomst van de trainer. Fans van met name Premier League clubs weten het wel en sporen hun favoriete club aan Ruud van Nistelrooij te contracteren.

Of Manchester United gezien de huidige klassering erop vooruit is gegaan na het aantrekken van Erik Ten Hag, is in en rond Old Trafford al maanden een punt van discussie. En dus opperde een United fan dat de Glazer familie maar heel snel de aandelen van de hand moet doen, zodat Erik Ten Hag geloosd kan worden en Ruud van Nistelrooij aangesteld kan worden. ‘Een nieuw tijdperk is nabij’, stelt de enthousiaste United fan vast.

Aan Tottenham Hotspur fans wordt de vraag gesteld met wie de club beter af zou zijn. Arne Slot of Ruud van Nistelrooij? Een fan van de Spurs wil zijn mening kracht bijzetten door de vraag te stellen: ‘Who is Arne Slot?’

Kortom, Ruud van Nistelrooij is een grootheid in het Europese topvoetbal en PSV kan daar helaas niet meer van profiteren.

https://twitter.com/DarkerStillDan/status/1661337005429608452?s=20


Vorig artikelJoey Veerman grote spil in problemen rond Van Nistelrooij en staf, Van Nistelrooij stond open voor transfer Veerman
Volgend artikelAad de Mos wijst Marcel Brands en Earnie Stewart op ‘wijze les’

1 REACTIE

  1. Ik kan mij er iets bij voorstellen .Bekijk het non verbala gedrag van Veerman en schrikt je verrot .Van Nistelrooy heeft groot gelijk en Marcel Brands ook gelijk maar wegsturen Cocu met terug een persoon die goed bij PSV past van de Wal hoe rijk ook wegwezen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in