Home Nieuws Zo enthousiast en massaal reageerde een volle Kuip op de landstitel van...

Zo enthousiast en massaal reageerde een volle Kuip op de landstitel van PSV na de remise van Ajax in Doetinchem

2706
0

PSV wacht zondagavond vanaf 16.45u de mogelijkheid om de koppositie die het elftal van Schmidt vorige week verworven heeft, te verstevigen.

Mits er gewonnen wordt van RKC, gaat PSV zeker uitlopen op een van de beide concurrenten. De stadions zijn in ieder geval leeg. PSV, Feyenoord en Ajax zullen voor lege tribunes hun beste beentje voor moeten gaan zetten om de achterban een prettige zondagavond te bezorgen. De PSV aanhang lijkt stiekem toch een beetje te hopen op een mooie overwinning van Feyenoord op Ajax, want dat zou er zomaar eens voor kunnen zorgen dat PSV met de winterstop 4 punten los komt te staan van de club uit Amsterdam.

Het valt nog te bezien hoe een lege Kuip de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax gaat verwerken. De Kuip is in ieder geval vandaag het toneel van een wedstrijd die voor PSV altijd gunstig zal gaan uitpakken. Op de dag dat PSV in Zwolle in 2016 landskampioen werd, was diezelfde Kuip het toneel van een vreugde explosie door de landstitel van PSV. Beide wedstrijden inĀ  Zwolle en Doetinchem werden vanuit de Kuip op de voet gevolgd door de aanhang van Feyenoord.

Bij het laatste fluitsignaal in zowel Zwolle als Doetinchem barstte er niet alleen in Zwolle en op Stratumseind feesten los maar ook in de Rotterdamse Kuip. De Feyenoord aanhang is op dat moment zo blij met de landstitel van PSV dat de zogenaamde ‘geuzeterm’ van de PSV aanhang massaal uit duizenden Rotterdamse kelen klinkt: ‘Boeren, boeren’.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here