Home Nieuws Zo dichtbij was Twente aanvaller Misidjan bij een transfer naar PSV: ‘Brands...

Zo dichtbij was Twente aanvaller Misidjan bij een transfer naar PSV: ‘Brands is ook weer terug’

2069
0

Twente aanvaller Virgil Misidjan blijkt in het verleden dichtbij een transfer naar PSV geweest te zijn.

Dat zegt de aanvaller in gesprek met Voetbal International. Het betrof het jaar 2015 toen Misidjan in Eindhoven in beeld als opvolger van Memphis Depay. Memphis vertrok vanuit PSV naar Manchester United. Misidjan speelde destijds voor het Bulgaarse Ludogorets.

“Met technisch directeur Marcel Brands had ik een positief gesprek. Hij wilde me een half jaar huren, met optie tot koop. De eigenaar van Ludogorets wilde er niets van weten. Als PSV me wilde, moesten ze me meteen kopen. Hij vroeg een paar miljoen voor me. Ik appte Brands: Alsjeblieft, ik wil echt heel graag naar PSV. Hij stuurde terug dat het niet in zijn handen lag. Dat de eigenaar geen water bij de wijn wilde doen”, zegt de aanvaller.

Misidjan gaf niet op en stapte zelfs op de voorzitter van de Bulgaarse club aan om de transfer te bewerkstelligen. “PSV is de club in Nederland, misschien kom ik daar wel in het Nederlands elftal. Het maakte geen indruk. Wij hadden het seizoen daarvoor twee keer van PSV gewonnen in de Europa League, voor de eigenaar was het aan Ludogorets om te bepalen. Kopen of niets, dus. Brands stelde nog voor dat PSV al in februari zou beslissen over de optie tot koop, maar dat was niet genoeg. Einde verhaal. Deed pijn hoor. Heel veel pijn.”

Misidjan had deze winter kunnen terugkeren bij Ludogorets, maar FC Twente wees een bod af ondanks zijn aflopende contract. Misidjan wijst nog eens naar PSV én naar Marcel Brands. “PSV zoekt ook nog buitenspelers, toch? Marcel Brands is daar ook weer terug. Er speelt niets, maar je weet nooit”, aldus Misidjan over zijn toekomst.


Vorig artikelVan Hanegem laat niets heel van PSV: ‘Er zit geen voetbal in, PSV is geen titelkandidaat’
Volgend artikel‘De kans dat we kampioen worden is nog steeds reusachtig’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in