Home Nieuws Hakim Ziyech wel of niet naar PSV, maar voetbalfans gruwelen van bezoek...

Hakim Ziyech wel of niet naar PSV, maar voetbalfans gruwelen van bezoek Ziyech aan Moskou en Promes

7173
0

Hakim Ziyech is natuurlijk geen PSV’er en zal dat waarschijnlijk ook niet gaan worden. Ook niet nu zijn voormalig trainer naar alle waarschijnlijkheid snel bij PSV gepresenteerd zal gaan worden.

Ziyech bevindt zich in een fase van zijn carriere dat er nog veel mogelijk is en normaal gesproken zal een gang terug naar de Eredivisie dan geen logische vervolgstap zijn na Chelsea. Nu PSV spoedig tot overeenstemming lijkt te komen met Peter Bosz, werd er in Amsterdamse kringen gesproken over een mogelijke transfer, in een huurconstructie welteverstaan, van Hakim Ziyech naar PSV. Of beter gezegd, vele Ajax fans huiveren van een eventuele transfer van Hakim Zyiyech naar PSV, lazen we op diverse sociale-media kanalen. Het is natuurlijk wel een interessante gedachte en een meer dan interessante speler.

De hoofdrolspeler zelf reisde recent af naar de Russische hoofdstad Moskou om daar een evenement te bezoeken van een sponsor. Ook trok Ziyech naar zijn vriend Quince Promes. Een nadere omschrijving over wie Promes is en wat hem zoal bezig weet te houden, lijkt ons op dit moment niet nodig. Het bezoek van Ziyech, die nogmaals niets met PSV van doen heeft maar slechts in verband werd gebracht met de club omwille van de naderende komst van Peter Bosz, maakt vele tongen los op sociale media.

Veel voetbalfans gruwelen van de foto’s van Ziyech en Promes in Moskou. Dat geldt ook voor FC Twente fan Sander Schimmelpenninck.

“Let wel: ik heb als Twente-fan jaren voor Ziyech gejuicht, misschien wel de beste die ik ooit in De Veste heb gezien (na Ruiz). Maar dit zijn geen misstapjes. Als je zo dom bent dat je niet snapt dat dit niet kan, is dat net zo erg als sympathiseren met de Russen.”


Vorig artikelOpnieuw vallen de namen van Stefan de Vrij en Joshua Brenet, maar ook die van Kasper Dolberg
Volgend artikelWijnaldum vertrekt bij AS Roma, is niet gewild in Parijs en heeft een voor PSV begrippen betaalbare transfersom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in