Home Nieuws Zinchenko ontevreden; ‘Ik eis meer van mezelf’

Zinchenko ontevreden; ‘Ik eis meer van mezelf’

19
0

Aleksander Zinchenko is zelfkritisch en geldt momenteel als ontevreden speler. De dartele buitenspeler en middenvelder maakt sinds de rentree van Marco van Ginkel geen deel meer uit van de basisformatie en speelt daarom onder Pascal Jansen in Jong PSV.

“Ik kijk altijd wat er beter kan en wil mezelf blijven ontwikkelen. Het resultaat staat ook bij mij altijd voorop, maar ik had ook een keer moeten scoren bijvoorbeeld en over-all gewoon meer willen brengen”, zei de huurling van Manchester City.
Zinchenko startte moeizaam tegen VVV en leed een paar keer ongelukkig balverlies, maar herstelde zich aardig. Zinchenko maakte na de winterstop geen minuten meer in het eerste elftal en lijkt voorlopig alleen voor invalbeurten in aanmerking te komen. “Ik zal de trainer moeten overtuigen en het zelf moeten laten zien. Daarom wilde ik er vanavond ook staan in deze wedstrijd en had ik wat mezelf betreft op meer gehoopt.”


Pascal Jansen van Jong PSV zag Zinchenko moeizaam beginnen. “Dat hij kritisch op zichzelf is, is een goede zaak en betekent dat hij wil leren om verder te komen”. Remko Pasveer keepte een goede wedstrijd en Menno Koch keerde terug in het centrum van de defensie. Steven Bergwijn was ook basisspeler.


Facebook Comments