Home Nieuws ‘Zinchenko is de meest talentvolle Oekraïense speler’

‘Zinchenko is de meest talentvolle Oekraïense speler’

10
0

PSV en Marcel Brands zijn erg tevreden met de komst van Zinchenko naar Eindhoven. Brands sprak met Guardiola over het jonge talent en wist dat het goed zat.

‘Hij is het grootste talent van de Oekraïne’, stelt Marcel Brands. PSV had Zinchenko al langer in beeld. “Hij was voor ons helaas niet haalbaar vanwege de transfersom van 8 miljoen euro maar nadat hij verkocht was hebben we meteen contact gezocht met City. Zij vonden het een heel goed idee om hem voor één of misschien zelfs twee jaar bij ons te stallen”, verklaart Brands bij PSV TV.


“Hij is een heel veelzijdige speler, die op de flanken en het middenveld uit de voeten kan”, vervolgt de technisch manager. “Een fantastische trap, een technische speler. Phillip heeft twee weken geleden al met hem gesproken. Hij was er heel enthousiast over en die jongen wil zelf ook heel graag.”

Zinchenko, die de voorbereiding meedraaide in Manchester, is gehaald voor de flanken. Brands: “Hij is niet klein, maar is nog geen Engelse speler. Hij heeft bijzondere kwaliteiten. Ik heb van Guardiola begrepen dat hij in de voorbereiding zeer heeft geïmponeerd. De kans op speelminuten is bij PSV groter dan bij Manchester City.”


Facebook Comments