Home Nieuws Zijn we het met Romário eens? ‘Ik had Wim Kieft bij PSV,...

Zijn we het met Romário eens? ‘Ik had Wim Kieft bij PSV, ik was beter dan Ronaldo’

11173
0

Wie herinnert zich niet de carriere van Romário bij PSV en later bij FC Barcelona?

De Braziliaanse wereldster maakte diepe indruk met zijn onnavolgbare acties, bewegingen, rushes en schoten. Romário was een groot fenomeen en één van de beste voetballers die de wereld en PSV ooit gekend heeft. Natuurlijk, er zijn ook tal van andere fenomenen en grootse voetballers maar de stijl die Romário had en hoe hij zich over het veld wist te bewegen, was uniek en is daarna nooit meer geëvenaard dan wel overtroffen.

Romário komt nog geregeld in het nieuws in bijvoorbeeld Brazilië of in Europa. Vaak gaat het dan over PSV, als hij al niet weer eens naar Eindhoven vliegt om zijn voeten in de Walk of Fame te laten vereeuwigen of zijn gezicht te laten zien bij PSV, daar waar hij zich zo ontzettend thuis voelde. Geregeld duikt Romário ook nog in televisieprogramma’s in Brazilië, die dan weer door het Nederlandse PSV-account PSV Brasil worden vastgelegd dan wel gequot.

Steevast gaat het dan over zijn verleden bij PSV of bij FC Barcelona. Steevast blijkt Romario zijn oude ploegmaats bij PSV nog niet te zijn vergeten. Romário speelde met veel sterren. Stoichkov in Barcelona en natuurlijk met Ronaldo!

Volgens Romário was zijn opvolger bij PSV de beste speler ter wereld maar dan weer niet beter dan Romário zelf. Bent we het met Romário eens, vraagt ook het Instagram-account PSV Brasil zich af? In onderstaand item op Instagram laat Romário ook nog weten dat hij prima samen wist te spelen met Wim Kieft aan zijn zijde.


Vorig artikelEarnest Stewart openhartig: ‘Daar heb ik bij PSV wel wat slapeloze nachten van gehad’
Volgend artikelPeter Bosz baalt zeker tot 1 juli

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in