Home Nieuws Zijn er weer wissels aanstaande en wordt Mario Götze naar de bank...

Zijn er weer wissels aanstaande en wordt Mario Götze naar de bank verwezen? ‘Zahavi en Götze op de bank’

8671
0

Als Roger Schmidt over enkele maanden de PSV deur achter zich dicht zal gaan trekken zal de Duitse trainer bij de meeste PSV fans te boek staan als de ‘wisseltrainer’.

Er zijn nog tal van andere kwalificaties te bedenken voor de Duitse trainer, die de komende maanden nog ‘gewoon’ drie prijzen kan binnenhalen met PSV. Of die optie werkelijkheid gaat worden valt nog te bezien want PSV is bepaald geen geoliede machine te noemen. Stroef en moeizaam voetbal krijgen we voorgeschoteld onder Roger Schmidt. PSV piekt zelden en straalt weinig uit. In de wedstrijden waar het erom gaat, straalt PSV al helemaal geen enkele kracht en durf uit, lieten de laatste anderhalf jaar zien.

Wat dat betreft mag Roger Schmidt ook best etiket van ‘angstig’ worden opgeplakt als het over het voetbal van PSV gaat. Want Schmidt brengt vaak niets geen aanvallend- en pressing-voetbal maar angstig reactie-voetbal, met af en toe een uitschieter in een sprankelende en aanvallende wedstrijd zoals vorige week in Arnhem tegen Vitesse. Het is dan ook uitkijken naar de wisseling van de wacht wat de trainer van PSV aangaat. Voor het zover is volgen er nog enkele maanden van veel onvoorspelbaarheden want Roger Schmidt is onvoorspelbaar in zijn denk- en handelswijze bij PSV. En dus heeft het er alle schijn van dat de Duitser tegen Heerenveen weer eens gaat wisselen. Althans, dat meldt AD Sportwereld.

Het Algemeen Dagblad verwacht namelijk dat Mario Götze en Eran Zahavi tegen sc Heerenveen het kind van de rekening gaan worden en op de bank zullen beginnen. Carlos Vinícius lijkt in de spits te mogen gaan starten, terwijl Joey Veerman de positie van Götze in zal nemen. Olivier Boscagli en Ibrahim Sangaré keren weer terug in de basis. Voor Veerman betekent dat een enorme opsteker want de van Heerenveen overgenomen middenvelder komt het beste tot zijn recht op de positie van Mario Götze. Een positie die overigens door Ritsu Doan kan worden ingevuld maar helaas krijgt de Japanner over een langere periode bezien geen daadwerkelijke kans van Roger Schmidt.

Vermoedelijke opstelling PSV volgens AD Sportwereld: Drommel, Mauro, Teze, Boscagli, Max, Gutiérrez, Sangaré, Madueke, Veerman, Gakpo, Vinícius


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here