Home Nieuws Ziet Bosz in Drommel een eerste doelman? | Atlético Madrid wordt ’terug’...

Ziet Bosz in Drommel een eerste doelman? | Atlético Madrid wordt ’terug’ verwacht maar Benítez blijft voorlopig bij PSV

2328
0

Het spel is wel degelijk op de wagen, zoals dat zo mooi heet op het moment dat een club een speler graag wenst over te nemen.

Ontstaat er een heuse keeperskwestie bij PSV komende weken én gaat Joël Drommel een serieuze kans onder de lat krijgen van Peter Bosz op het moment dat PSV Walter Benítez uit zal gaan zwaaien?

Het Spaanse Atlético Madrid is serieus in de markt om Walter Benítez van PSV te gaan overnemen. Weliswaar voor de positie van tweede doelman want in Madrid lijkt doelman Oblak geenszins te gaan vertrekken. Het bod vanuit Madrid eerder deze week bleek laag te zijn, te laag en eigenlijk teleurstellend laag.

Uit het bod leek eens te meer te blijken dat Atlético Madrid in Walter Benítez een toekomstige tweede doelman ziet. Twee miljoen euro, wenst de Madrileense club over te maken naar Eindhoven. Dat is PSV natuurlijk veel te gortig en dus blijft Walter Benítez voorlopig gewoon bij PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Atlético Madrid lijkt het er daarentegen niet bij te willen laten zitten. De Spaanse club uit de Spaanse hoofdstad wordt verwacht nog wel met een tweede bod terug te komen bij PSV, maar de verwachting is dat Atlético ‘op korte termijn’ nog niet gaat voldoen aan de vraagprijs van PSV.

PSV wil een bedrag van acht à tien miljoen euro ontvangen voor Benítez, die in Eindhoven nog maar één jaar contract heeft. Het gat is bijzonder groot op dit moment. De zaakwaarnemer van Walter Benítez is wel in Madrid om de onderhandelingen namens zijn client te voeren en af te ronden. Daar lijkt schot in gekomen te zijn afgelopen dagen gezien het concrete bod van Atlético. Kortom, Walter Benítez lijkt op korte termijn niet te gaan vertrekken bij PSV. Joël Drommel zal het geheel met veel belangstelling volgen, hoewel zijn toekomst bij PSV hoogst onzeker is geworden.

Trainer Bosz zich sprak al meermaals positief uit over Joël Drommel en lijkt wel degelijk een eerste doelman in Drommel te zien. Eerder bleek ook Ruud van Nistelrooij onder de indruk te zijn van Drommel, die inderdaad wel degelijk een piekfijne en positieve ontwikkeling heeft doorgemaakt afgelopen seizoen. Of de visie van Peter Bosz en eerder Ruud van Nistelrooij realiteit zullen gaan worden valt nog te bezien. Er kan immers nog genoeg gebeuren komende weken tot aan 4 augustus, de dag van de eerste echte serieuze wedstrijd. In het Philips Stadion is Feyenoord te gast voor het duel om de Johan Cruijff Schaal.


Vorig artikelVIDEO | Dortmund kleurt volledig Oranje, tienduizenden Oranje-fans op de been
Volgend artikelDoor geheel Europa forse kritiek op ‘omkoop-scheidsrechter’ | Spraakmakende historie tussen Bellingham en Duitse ref duidelijk voelbaar in Dortmund

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in