Home Nieuws ZIEN! Voormalig PSV-doelman verrast vriend en vijand bij vrije trap en laat...

ZIEN! Voormalig PSV-doelman verrast vriend en vijand bij vrije trap en laat trainer schrikken

3399
0

Voormalig PSV-doelman Cássio zorgde onlangs voor een opmerkelijk moment in de competitiewedstrijd tussen Atlético Mineiro en Corinthians.

De sluitpost van Corinthians moest toezien hoe zijn ploeg bij een 1-1 stand een vrije trap tegen kreeg. Scheidsrechter Braulio da Silva Machado floot en stak zijn hand omhoog, het universele gebaar voor een indirecte vrije trap. Het overgrote deel van de spelers was hier niet van op de hoogte, maar dat gold wel voor Cássio.

De vrije trap werd in één keer op doel geschoten, waarna Cássio expres opzij sprong en de bal in zijn doel liet gaan. Het zorgde voor geschrokken gezichten bij enkele ploeggenoten, maar scheidsrechter Machado zette al snel een streep door de treffer.

Hij liep lachend op Cássio af en gebaarde dat het een slimme actie van de  sluitpost was. Zijn trainer Mano Menezes werd later nog gefilmd terwijl hij nabootste hoe zijn hart bonsde na de actie van Cássio. Het bleef uiteindelijk bij 1-1 in de wedstrijd tussen Corinthians en Mineiro.

Cássio kwam tussen 2007 en 2011 uit voor PSV en Sparta Rotterdam. De inmiddels 36-jarige doelman kwam in totaal 5 officiële duels in actie namens de hoofdmacht van PSV.

 


Vorig artikelKoeman legt uit waarom hij Schouten nu pas heeft geselecteerd voor Oranje
Volgend artikelPSV krijgt slechts nieuws over transferdoelwit: ‘Een fikse prijs’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in