Home Nieuws Ziekenboeg United stroomt leeg; van Gaal prijst Schaars

Ziekenboeg United stroomt leeg; van Gaal prijst Schaars

12
0

Wayne Rooney, Anthony Martial en Marouane Fellaini zijn allemaal fit voor de wedstrijd woensdagavond.

Louis van Gaal heeft dat dinsdag gezegd op een persconferentie. Het drietal trainde dinsdag weer mee. Martial is hersteld van een voetblessure, Rooney is weer beter na ziekte en Fellaini is terug na een een kuitblessure.

“Ik vergelijk de spelers altijd met elkaar en neem daarin mee hoe fit ze zijn en wat ze op de training laten zien. En dan bekijken we wat het beste past in de wedstrijd.”

Ander Herrera, Phil Jones en Michael Carrick trainden dinsdag niet mee en zijn niet inzetbaar. Bastian Schweinsteiger verscheen ook niet op het trainingsveld. De Duitser is fit, maar kreeg een rustdag van Van Gaal. “En dat betekent niet dat hij niet kan spelen” Manchester United wil zich graag revancheren voor het verlies in Eindhoven, zei Daley Blind. “De les uit de eerste wedstrijd is dat ons tempo omhoog moet. We hebben kansen gehad, maar moeten die wel benutten.”

De actie van Stijn Schaars op de training van maandag kon van Gaal wel bekoren. Schaars schoot op de Herdgang uit zijn slof tegenover Luciano Narsingh. “Schaars heeft met zijn actie iets fantastisch gedaan”, stelde Van Gaal. ,,Ik begrijp precies wat hij bedoelt. Schaars is een oud-speler van me.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here