Home Nieuws Zet Steven Berghuis de deur naar PSV toch op een kier?

Zet Steven Berghuis de deur naar PSV toch op een kier?

6778
0

PSV is druk doende de selectie te versterken na het vertrek van Steven Bergwijn naar Tottenham Hotspur.

De kans is groot dat de selectie de komende dagen nog zal worden versterkt. Patrick van Aanholt van Crystal Palace zou de gewenste verdediger zijn maar aanvallende versterking is noodzakelijk geworden na het vertrek van Bergwijn.


De geruchten over een winterse of wellicht zomerse transfer van Steven Berghuis naar PSV laaien nu logischerwijs weer op maar die geruchten werden dinsdagavond door de aanvoerder van Feyenoord de kop ingedrukt. Of toch niet en zet Berghuis de deur naar PSV op een voorzichtige kier wat een zomerse transfer aangaat?

De 28-jarige linkervleugelaanvaller uit Apeldoorn werd dinsdagavond door Hans Kraaij gevraagd naar een mogelijke transfer naar Eindhoven maar Berghuis beloofde voor de camera’s van FOX Sports dat hij deze week niet zal vertrekken bij Feyenoord. “Een vertrek van mij zou een ramp zijn, maar dat gaat niet gebeuren Hans”, zei Berghuis lachend en met een knipoog, verwijzend naar zijn belangrijke rol in Rotterdam.

“Nee, ook niet naar PSV. Ik heb niks van ze gehoord en als er wel interesse komt ga ik ook niet. Ik maak deze winter geen binnenlandse transfer. In de zomer gaan we verder kijken wat er mogelijk is, maar dat zien we dan wel weer”, aldus Berghuis over zijn toekomst.

https://twitter.com/foxsportsnl/status/1222261346819026944?s=21


Facebook Comments