Home Nieuws Zet Ronald Koeman PSV in verkeerd daglicht? Opmerkelijke uitspraken Koeman na bezoek...

Zet Ronald Koeman PSV in verkeerd daglicht? Opmerkelijke uitspraken Koeman na bezoek aan de Herdgang

8822
0

Ronald Koeman was zondagmorgen te gast in het programma Goedemorgen Eredivisie. De bondscoach van dienst sprak over het kampioenschap van Feyenoord maar tevens deed de bondscoach een opmerkelijke uitspraak over PSV.

Koeman bezocht dit seizoen alle topclubs en sprak met trainers, staf en diverse spelers. Zijn indrukken worden gedeeld met de media. Koeman merkte op dat er sinds zijn tijd als speler en trainer bij Feyenoord veel veranderingen hebben plaatsgevonden. Hij roemt de professionele aanpak van de club, die zich onderscheidt van PSV en Ajax, stelde de bondscoach vast. Dat is op zich al opmerkelijk te noemen maar Koeman deed nog een andere opvallende uitspraak.

‘Inmiddels is er veel veranderd, zei Koeman bij Goedemorgen Eredivisie over de club Feyenoord en het nieuwe trainingscomplex: “Op het nieuwe trainingscomplex is alles aanwezig. Het is heel professioneel, wat past en hoort bij een grote club als Feyenoord.”

Zoals gezegd was Koeman ook op bezoek bij PSV en de andere topclubs. Het viel Koeman naar eigen zeggen vooral op dat de spelersgroep van Feyenoord en AZ erg professioneel overkwamen en een sterke honger hadden om hard te werken. “Wat mij opviel bij Feyenoord is de professionaliteit van de spelersgroep. Daar proefde je bij trainers en zeker bij de spelersgroep heel veel honger. Bij AZ merkte ik dat ook. Het betekende niet dat ik het niet bij PSV en Ajax zag, maar het was anders”, aldus de bondscoach van het Nederlands elftal, die daarmee toch zeer opmerkelijke uitspraken doet en PSV en Ruud van Nistelrooij maar ook Ajax, in een bepaald daglicht zet.


Facebook Comments Box
Vorig artikelBerry van Aerle vertelt wat de vraag van Marcel Brands met hem deed
Volgend artikelVan Nistelrooij voelt de teleurstelling en spreekt harde woorden over mislopen landstitel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in