Home Nieuws Zet PSV toch in op interne opvolging John de Jong? ‘Faber en...

Zet PSV toch in op interne opvolging John de Jong? ‘Faber en Vennegoor hebben weinig ervaring’

898
0

Het gonst van de geruchten als het over de opvolging van John de Jong gaat.

PSV zou inzetten op de komst van een daadwerkelijke buitenstaander die nog geen clubverleden heeft. Althans, dat melden zowel Voetbal International als AD Sportwereld. De Telegraaf denkt echter te weten dat PSV kiest voor interne opvolging van John de Jong. De club schuift de laatste jaren steeds vaker personen uit de organisatie door naar opvolgende posities en volgens de Telegraaf gaat PSV niet breken met die trend. Dat zou betekenen dat Ernest Faber dan wel Jan Vennegoor of Hesselink zullen worden doorgeschoven richting de vacante positie van technische baas.

Dat zou betekenen dat de beste vriend van John de Jong zijn vrijgekomen positie zou innemen. Het lijkt niet meteen logisch te zijn aangezien Vennegoor recent wilde opstappen om zo solidair te kunnen zijn aan zijn vriend John de Jong. Hoofd scouting Jan Vennegoor of Hesselink schoof al eens een positie door nadat John de Jong van hoofdscout werd benoemd tot technich manager. De Telegraaf denkt in ieder geval te weten dat Jan Vennegoor of Hesselink en hoofd jeugdopleiding Ernest Faber de belangrijkste kandidaten zijn om John de Jong op te volgen

Wel krijgen zij mogelijk een meer ervaren technisch directeur naast zich, meldt De Telegraaf. ‘PSV wil de vacature in eerste instantie intern oplossen. Faber en Vennegoor of Hesselink waren beide als speler actief in Eindhoven en vertolkten na hun carrière diverse andere rollen binnen de club. Zij hebben echter weinig ervaring op onder meer het gebied van technische zaken, de contacten met zaakwaarnemers en het voeren van onderhandelingen, schrijft de Telegraaf.

Omdat de ervaren man van buitenaf zou moeten komen worden ook de namen van FC Utrecht-directeur Jordy Zuidam en FC Groningen-directeur Mark-Jan Fledderus genoemd.


Vorig artikelVIDEO | F1 RACE wedstrijd met Xavi en Savio
Volgend artikelMarcel Bands denkt aan Gretar Steinsson, lijst met namen van opvallende kandidaten wordt langer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in