Home Nieuws Zenden voelt zich nog altijd PSV’er en keert mogelijk terug: ‘Compliment dat...

Zenden voelt zich nog altijd PSV’er en keert mogelijk terug: ‘Compliment dat je genoemd wordt’

3057
0

Boudewijn Zenden loopt al jarenlang rond bij PSV en wist inmiddels tal van functies te bekleden op en rond de Herdgang.

Een nieuwe toekomst bij PSV behoort dan ook weer tot de mogelijkheden. Dat vertelde Zenden zondagmorgen bij Goedemorge Eredivisie. Zenden geeft zondagmorgen toe dat hij op de shortlist staat om toe te treden tot de raad van commissarissen bij PSV. De 54-voudig Oranje-international stopte afgelopen zomer in de technische staf van de club.

Zenden was sinds 2016 als individuele trainer en assistent-trainer onderdeel van de technische staf maar in de staf van Ruud van Nistelrooij was dit seizoen geen plek voor een individuele trainer. “Ik koester geen wrok”, zegt Zenden bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN.

Zenden kreeg een functie bij Jong PSV aangeboden maar bedankte voor de eer. “Ik voelde niet de motivatie om bij Jong hetzelfde te doen als wat ik zeven jaar bij PSV 1 heb gedaan. Maar de deur blijft open, vandaar dat ik ook zeg: het contact met PSV is gewoon goed”, aldus een openhartige Zenden, die Ronaldo de beste voetballer ooit noemt waar hij mee samen heeft gespeeld.

Zenden blijft en is op de achtergrond nog betrokken bij PSV. Vorige week was Zenden nog actief betrokken bij de transfer van Thorgan Hazard en fungeerde hij als Franse tolk tussen algemeen directeur Marcel Brands en de vader van Hazard, die de zaken van zoons Hazard weet te behartigen.

Er lijkt weer een nieuwe periode van Zenden bij PSV in aantocht te zijn. Mogelijk keert Zenden op termijn officieel terug in dienst bij PSV als lid van de Raad van Commissarissen. “Ik begrijp dat ik op een shortlist sta om iets te doen binnen de rvc. De termijn van Hans van Breukelen zit er bijna op en hij wil iets anders gaan doen”, klinkt het.

“Maar ik kan er duidelijk over zijn: er is nog niet over gesproken. Het feit dat je genoemd wordt is wel zeker al een compliment”, aldus de 46 jarige Boudewijn Zenden.


Vorig artikel‘De kans dat we kampioen worden is nog steeds reusachtig’
Volgend artikelOpstelling PSV in Rotterdam wordt nog niet heel goed ontvangen: Guti reserve, Til in de basis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in