Home Nieuws Zelfs warmlopen lijkt nog teveel voor Adam Maher

Zelfs warmlopen lijkt nog teveel voor Adam Maher

11
0

De rol van Adam Maher bij PSV lijkt zo goed als uitgespeeld. De geboren Marokkaan is hard op weg naar de uitgang. Een opvallend tafereel aan de zijlijn liet opnieuw zien dat de rol van Maher bij PSV op zijn einde loopt.

Maher werd door Cocu gesommeerd warm te lopen maar in de praktijk kwam daar weinig van terecht. De jonge middenvelder bruist al niet van de energie als hij over het veld loopt maar tijdens de warming up was het enthousiasme nog verder te zoeken.
Cocu bracht Narsingh en Lestienne om de vleugels wat meer diepte en snelheid te geven maar daarna had het er alle schijn van dat Maher zijn opwachting zou gaan maken. Mogelijk speelde het demonstratieve, treuzelige maar ook weinig enthousiaste warmlopen van Maher, een rol bij de keuze van Cocu om niet Maher maar Schaars te brengen in de laatste minuten.
Een verhuur van Rai Vloet en Menno Koch hebben de voornaamste prioriteit voor Brands komende weken maar een verhuur van Maher zou de meest praktische en logische optie zijn. Het krediet van Maher bij het publiek is zo goed als weg en de speler zelf maakt alles behalve de indruk dat het hem menens is zijn situatie te veranderen.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here