Home Nieuws ‘Zelfs nu zou ik het een stunt vinden als Omonia zou winnen...

‘Zelfs nu zou ik het een stunt vinden als Omonia zou winnen van dit PSV’

465
0

PSV ondergaat een zware periode nu vrijwel de helft van de selectie met Corona te maken heeft of te maken heeft gehad.

Toch zal de ploeg van Schmidt moeten presteren om niet een vervelend Europees seizoen tegemoet te zien. Te beginnen op Cyprus.


Toch hoeft PSV niet te wanhopen, stelt Fox analist Maduro vast. In gesprek met Fox Sports blikt Hedwiges Maduro vooruit op de wedstrijd van PSV tegen Omonia Nicosia. De voormalig middenvelder speelde als speler zelf een seizoen voor de toch marginale Cypriotische club.

“Voor het Nederlandse publiek natuurlijk een onbekende ploeg, maar voor mij erg leuk”, aldus Maduro. “Er wordt altijd erg min gedaan over de Cypriotische en in mindere mate Griekse competitie, waardoor onderschatting op de loer ligt. Daar moet PSV ook voor oppassen, al helemaal met deze gehavende selectie.”

Maduro verwacht weinig problemen voor PSV. “Het is een volksclub. Dat de supporters er nu niet bij zijn, kan voordelig uitpakken voor PSV. Met name in de heksenketel van PAOK, maar ook op Cyprus.”

Ondanks de grote personele problemen in de selectie rekent Maduro op een overwinning voor PSV. “Omonia is een stugge ploeg, maar zou in Nederland een middenmoter zijn. Echter niet hoger dan dat. Zelfs nu zou ik het een stunt vinden als Omonia zou winnen van dit PSV”, aldus Maduro.


Facebook Comments