Home Nieuws Zelfbewuste Bruma wil kost wat kost slagen in Eindhoven en vertrouwen PSV...

Zelfbewuste Bruma wil kost wat kost slagen in Eindhoven en vertrouwen PSV terugbetalen

579
1

De Portugese international Bruma zit bij PSV niet bepaald in een zetel wat zijn prestaties aangaan.

Bruma maakt moeilijke maanden door in Eindhoven, wat resulteert in zeer zwakke optredens. Het dieptepunt van zijn periode bij PSV lag eigenlijk in Groningen. De recente uitwedstrijd, die ternauwernood werd gewonnen, liet zien dat Bruma op zijn positie inmiddels al verworden is tot vierde of vijfde keus achter spelers als Gakpo, Doan, Itahharen en zelfs Madueke.

Dat het een zaak van vertrouwen is, of betere gezegd een gebrek aan vertrouwen, moge inmiddels duidelijk zijn. Een gebrek aan vertrouwen kan veel doen bij een speler. In Groningen resulteerde dat in de korte periode van zijn invalbeurt tot veel balverlies, waarbij zelfs basisprincipes als simpele aannames en korte passes over 2 tot 3 meter niet meer lukte.

Voetbal International ging deze week het gesprek aan met meerdere mensen rond Bruma, waaronder John de Jong maar ook de zaakwaarnemer van dienst. De Jong weet ook dat Bruma veel meer in zijn mars heeft maar dat het er nog maar moeizaam uit komt.

Bruma wil kost wat kost slagen bij PSV. De zelfbewuste aanvaller beseft dat hij weinig tot niets gebracht heeft afgelopen half jaar en wil graag het tij keren.

‘Bruma weet dat PSV een flinke investering heeft gedaan om hem te halen, daar is hij dankbaar voor. Hij weet dat hij de club en supporters teleurstelt’, aldus zaakwaarnemer Catio Baldé tegen VI.

Een vertrek is dan ook niet aan de orde als we de zaakwaarnemer moeten geloven. ‘Bruma is trots en blij dat hij voor een club speelt die er veel voor heeft gedaan om hem in huis te halen. Daarom wil hij er alles aan doen om dat vertrouwen terug te betalen en hij wil dat de club en supporters dat weten”, aldus Baldé over zijn vastberaden client.


Facebook Comments

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here