Home Nieuws Mo Ihattaren hoopt op terugkeer naar PSV

Mo Ihattaren hoopt op terugkeer naar PSV

4530
1

Mo Ihattaren blijft nog altijd de gemoederen bezig houden. Zijn vertrek bij Ajax is een feit maar nu lijken de pijlen weer op PSV te worden gericht.

Het is kommer en kwel met en rond Mo Ihattaren, die eigenlijk professioneel hulp nodig heeft en goede begeleiding in plaats van een profcontract. Ondertussen zijn de geruchten over een terugkeer naar PSV daar. Echter is dat zo goed als zeker uitgesloten, meldt het Eindhovens Dagblad over de opkomende geruchtenstroom. De gevallen spelmaker, die in het nieuwe jaar terugkeert bij Juventus, hint via het medium Snapchat naar een terugkeer naar Eindhoven en naar PSV.

‘Zelf hoopt Ihattaren nu weer op een terugkeer bij PSV, geven ook ingewijden aan die de afgelopen periode met hem werkten of communiceerden’, schrijft het Eindhovens Dagblad over de jonge middenvelder uit Utrecht.

Hoe zit dat precies? Ihattaren plaatste een foto van zichzelf in een PSV-shirt met daarbij de tekst ‘soon’. Het Eindhovens Dagblad heeft inmiddels meer informatie. Het regionale medium heeft navraag gedaan bij mensen die in het verleden met Ihattaren hebben samengewerkt. ‘Zij geven desgevraagd aan zich totaal geen raad meer met hem te weten’, klinkt het vanuit het ED over Mo Ihattaren maar er lijken toch ook deuren open te staan.

‘Ze hebben hun hulp simpelweg opgegeven en het zijn niet de minste namen uit de voetballerij. Wel kan Ihattaren bij een aantal van hen op assistentie blijven rekenen als hij belt, zo verklaren ze. Zo bont heeft hij het dus nog niet gemaakt’, schrijft het Eindhovens Dagblad over Mo Ihattaren. De krant denkt dat het uitgesloten kan worden en schrijft: ‘Ihattaren werd dit kalenderjaar verhuurd aan Ajax, waardoor een rentree in Eindhoven een ‘enorme hoeveelheid turbulentie’ veroorzaakt’, klinkt het vanuit het ED.

Adil Ramzi, trainer bij Jong PSV, is naar verluidt ‘een van de weinigen’ die Ihattaren nog kan raken en dus zou die deur op een kier kunnen staan. ‘Maar hij kan geen scenario gebruiken waarin eventuele problemen met Ihattaren zijn hele team ontwrichten. Als PSV eventueel zou beginnen aan een terugkeer van Mohamed Ihattaren, moet er een enorme omslag in zijn hoofd hebben plaatsgevonden.’ Ook de broer van Ihattaren wordt genoemd als laatste helpende hand. ‘Alleen als hij het zelf écht wil wordt het nog wat, geeft een oud-begeleider aan. Hij is niet de enige die er een hard hoofd in heeft’, schrijft het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikelOpmerkelijk: Memphis speelt liever met Bergwijn dan met Gakpo en zet Klaassen – Berghuis buitenspel
Volgend artikelÉrick Gutiérrez met Mexico uitgeschakeld en sluit snel aan bij PSV

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in