Home Nieuws Zeldzame fout van Ginkel werd afgestraft: ‘De spitsen maken allemaal een goal’

Zeldzame fout van Ginkel werd afgestraft: ‘De spitsen maken allemaal een goal’

1682
0

Marco van Ginkel stond na afloop van PSV – FC Twente de verslaggevers van ESPN te woord. De aanvoerder erkende dat het even een lastige wedstrijd dreigde te worden.

In gesprek met ESPN was Marco van Ginkel het dan ook eens met de opmerking dat PSV de overwinning hard nodig had na de nederlagen tegen AS Monaco en Ajax. “In de eerste helft ging het nog moeizaam. In de tweede helft is het lekker dat je het uitbuit met een doelpunt na een paar verloren wedstrijden”, aldus Van Ginkel.

PSV begon erg zwak aan de wedstrijd en liet FC Twente in haar spel komen. “We begonnen heel slordig. We maakten een paar foutjes achterin, waren niet helemaal scherp en gleden ook een keer weg. Je laat Twente dan in de wedstrijd komen en staat het 2-2 met rust. Dan denk je toch dat het ons niet weer mag overkomen”, zei de aanvoerder.

Van Ginkel maakte net voor rust een grote fout dat verkeerd in te spelen op Sangare. De bal was te kort waardoor Sangare niet meer kon aannemen. Twente nam eenvoudig over. Toevalligerwijs werd er vanaf 25 meter prachtig afgedrukt met een 2-2 tot gevolg.

Van Ginkel ging ook nog even in op de doelpunten van de aanvallers. Het is volgens hem goed dat de aanvallers het verschil wisten te maken in een wedstrijd die met winst werd afgesloten. “In de tweede helft ben je heel effectief en maak je een paar goede goals. De spitsen maken allemaal een goal, dus dat is heel lekker”, aldus Marco van Ginkel.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here