Home Nieuws Zeer gewilde Bakayoko mag alleen voor absolute hoofdprijs weg: ‘PSV laat populaire...

Zeer gewilde Bakayoko mag alleen voor absolute hoofdprijs weg: ‘PSV laat populaire Bakayoko niet zomaar gaan

7384
0

Johan Bakayoko maakt een voortvarende ontwikkeling door. De snelle werd afgelopen jaar niet alleen basisspeler bij PSV maar ook international voor Belgie.

Duidelijk waarneembaar zagen we de aanvaller afgelopen maanden met de wedstrijd beter worden. Van kansen missend in Emmen naar meer doeltreffendheid en rustiger in zijn acties en voor de goal. Johan Bakayoko is een aanstormende potentiele Europese topvoetballer die zijn pad heeft uitgestippeld richting de top maar ook nog steeds een speler is die binnen een jaar de stap van Jong PSV naar Europees topvoetbal wist te zetten.

In haar drang naar jong talent en op jacht naar nieuwe jonge sterren, erkende Paris Saint-Germain vorig jaar al de enorme potentie van Johan Bakayoko. PSG creëerde een plan voor de aanvaller. Kopen, meteen verhuren en laten rijpen. PSV hapte niet toe maar nog belangrijker: de speler zelf voelde niets voor een transfer naar Parijs. PSV is zijn station en daar wenst de aanvaller zich op te focussen. Het lijkt er stellig op dat Bakayoko er nog steeds zo in staat maar voor hoe lang nog?

Er wordt namelijk flink getrokken aan de jonge aanvaller. Zijn naam staat op allerlei lijstjes, van Noord tot Zuid-Europa. Johan Bakayoko is in amper een jaar tijd verworden tot een zeer gewilde topvoetballer. PSV houdt deze zomer rekening met forse biedingen, die wellicht niet meer te weigeren zijn. Hoe hangt de vlag er over enkele weken bij, is de vraag die steeds meer PSV fans bezig houdt gezien de enorme potentie van de jonge Belg.

Johan Bakayoko ‘staat van Leipzig tot Milaan’ op lijstjes, meldde de regionale krant recent, waar ook Voetbal International deze week opnieuw bevestigde dat er veel interesse is in de jonge aanvaller.


Vorig artikelJohan Derksen doet beroep op PSV RvC lid Klaas Dijkhoff
Volgend artikelTweebenig Belgisch international Aster Vranckx bezocht de Herdgang | ‘Past uitstekend bij speelstijl Peter Bosz’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in