Home Nieuws Zakaria Labyad wil terug naar PSV

Zakaria Labyad wil terug naar PSV

660
0

Zakaria Labyad kon afgelopen jaren geen stap zetten in het Philips Stadion of er klonk een luid gefluit. Labyad overweegt nu een terugkeer naar Eindhoven, laat hij in gesprek met Andy van der Meijde weten.

‘Ik wil eerst nog wel een stap maken in Nederland, naar een topclub. Ik kan niet veel verklappen, maar er gaat misschien wel wat gebeuren”, zegt hij vervolgens lachend. “In de winterstop? Dat ligt er aan. FC Utrecht heeft me de kans gegeven. Ik wil nu een volgende stap maken, zonder gevechten.

“Toen ik bij Utrecht kwam, heb ik duidelijk aangegeven dat ik het als een tussenstation zie, naar de top van Nederland. Dat weet de trainer ook van mij.” Labyad bevestigt dat hij in januari mogelijk naar een club uit de traditionele top-drie verkast. “Misschien wel PSV… Waarom niet? Zeker zou ik wel terugwillen naar PSV. Ik ben daar opgegroeid.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here