Home Nieuws Zakaria Labyad: Het conflict tussen mij en PSV is opgelost

Zakaria Labyad: Het conflict tussen mij en PSV is opgelost

167
0

Een mogelijke terugkeer van Zakaria Labyad maakt onder de fans veel los. De meningen lopen uiteen en dat is meer dan begrijpelijk.

Toch moet er niet te zwaar worden getild aan de feiten van inmiddels 4 jaar terug. PSV kan een gedreven technische speler goed gebruiken mocht de interesse daadwerkelijk concreet zijn of worden en de speler zelf heeft inmiddels al diverse malen zijn excuses aangeboden aan club en supporters.
Voor sommigen is het nooit genoeg maar feit blijft dat spelers nu eenmaal geen fans zijn maar werknemers en andere gevoelens bij een voetbalclub hebben dan de fans.

Toch laat Labyad geen mogelijkheid onbenut om te uiten dat PSV nog diep in zijn hart zit.

Of zijn sportieve toekomst inderdaad ligt bij Ajax, Feyenoord of PSV kan Labyad nog niet zeggen. “De enige club waarmee ik nu contact heb, is FC Utrecht.” Door het bekendmaken van zijn ambities, sluit hij dus ook een terugkeer naar Eindhoven niet uit.

“Ik heb twee jaar geleden mijn excuses aangeboden aan Marcel Brands. En die heeft hij ook aanvaard. Daarna heb ik nog vijf keer tegen PSV gespeeld en hem altijd gegroet. Het conflict tussen PSV en mij is opgelost. Alleen met de supporters heb ik geen contact.”

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here