Home Nieuws Zahavi wijst naar PSV aanhang: ‘Ik ga jullie missen en hoop op...

Zahavi wijst naar PSV aanhang: ‘Ik ga jullie missen en hoop op het kampioenschap volgend jaar’

407
0

‘It was a pleasure to play for you’, zei Eran Zahavi op de bekende sociale media kanalen na afloop van PSV – NEC.

De spits uit Israël heeft genoten van zijn periode in Eindhoven. De spits gaat de fans van PSV missen. Zahavi nam woensdagavond afscheid van de supporters in het Philips Stadion en kreeg een daverend applaus. “Onze laatste thuiswedstrijd, het was een vaarwel van onze fans. Het was heel speciaal. Ik wil de fans bedanken voor alle steun, net als mijn ploeggenoten, de staf en alle mensen bij de club. Ze hebben mij de afgelopen twee jaar veel geholpen, ook in moeilijke momenten”, zegt Zahavi tegen de NOS.

Daarmee doelt de spits onder meer op de gewelddadige overval op zijn woning in Amsterdam. “Natuurlijk gaat dat door je hoofd. Mijn familie geeft mij kracht. Als ik scoor, dan toon ik mijn liefde. Zij steunen mij overal in de wereld”, zegt hij over de gebaren die hij maakt na zijn goals. Ook de PSV fans waarderen de spits uit Israel en toonden de spits dankbaarheid. “Het was een emotioneel moment. De fans verdienen mijn respect, ze zijn heel speciaal en ik ga ze missen”, zei hij daarover.

Zahavi koestert de mooie momenten met PSV en blij met de winst van de KNVB Beker. “Ik hoop dat ze volgend jaar kampioen worden. Ik zal hun grootste fan zijn. Ik wil iedereen bedanken voor alles. Ik hoop ze in de toekomst nog eens te zien”, stelt Zahavi vast.

Vanwege corona heeft Zahavi niet veel wedstrijden in een vol Philips Stadion kunnen spelen. “Het eerste jaar was echt verschrikkelijk. Het was lastig om steeds die motivatie te kunnen vinden, omdat je nu de fans niet bij je had”, zei hij daarover. “Toen ik voor deze topclub kwam te spelen was mijn grootste wens om die atmosfeer echt te kunnen voelen. Het was dit seizoen lastig, maar ik ben heel erg blij dat de supporters er dit seizoen voor ons waren. Ook in de uitwedstrijden stonden ze achter ons. Ik wil ze nogmaals bedanken en ik zal ze missen.”


Vorig artikelLouis van Gaal speelt met de status van Wijnaldum, PSG middenvelder niet bij Oranje
Volgend artikelToon Gerbrands: ‘Door de bal op de lat van Zahavi heb ik de doelstelling niet gehaald’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in